23. 11. 2017

Dietní brambory v alobalu s jogurtovým přelivem

Dietní brambory v alobalu s jogurtovým přelivemHlavní chod

Víte jak na brambory, aby v nich zůstaly všechny tělu prospěšné látky? Ponechat slupku a do trouby s nimi.

Brambory jsou pravděpodobně hned po pečivu naší nejoblíbenější přílohou. V zájmu naší štíhlé linie si z nich však uděláme jídlo hlavní a ještě k tomu výborné.

Brambory jsou pravděpodobně hned po pečivu naší nejoblíbenější přílohou. V zájmu naší štíhlé linie si z nich však uděláme jídlo hlavní a ještě k tomu výborné.

Suroviny:
- 8 velkých brambor
- 6 vajec
- svazek naťové cibulky
- 1 kelímek jogurtu
- sůl
- bílý pepř
- trocha worcesterové omáčky

Postup:
Brambory omyjeme, zabalíme po jedné do alobalu a pečeme na 200 °C necelou hodinu v troubě.
Vejce uvaříme natvrdo, cibulku nakrájíme na jemné kroužky.
Jogurt ochutíme solí, pepřem a worcesterem.
Oloupaná vejce nakrájíme a spolu s cibulkou přidáme do jogurtu.
Upečené brambor rozřízneme, přelijeme směsí a podáváme.
Přejeme dobré chutnání.

Komentáře

Poslat nový komentář

CAPTCHA
Tato otázka testuje zda jste člověk a tím zamezuje automatickému odesílání spamu
Image CAPTCHA
Zadejte znaky z obrázku

Novinky do emailu

Chcete, aby Vám nic neuniklo? Zaregistrujte prosím váš email a 1x týdně obdržíte kompletní seznam novinek ze serveru.

Přihlášení