23. 11. 2017

Zapečené filé s kysaným zelím

Zapečené filé s kysaným zelímHlavní chod

Kysané zelí je kvůli svému vysokému obsahu vitamínů vhodné především v chladném období jako prevence chřipek.

Zapečené spolu s filé chutná výborně. Dobrou chuť!

Ingredience:
500 g rybího filé
500 g kysaného zelí
hladká mouka
sůl
mletá paprika
drcený kmín

Návod k přípravě: 
Porce filé obalíme v mouce a na oleji opečeme dozlatova. Zelí propereme ve vodě. Zapékací misku vymažeme tukem a vložíme do něj plátky filé, které proložíme zelím ochuceným paprikou a kmínem. Zapékáme asi 20 minut. Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Poslat nový komentář

CAPTCHA
Tato otázka testuje zda jste člověk a tím zamezuje automatickému odesílání spamu
Image CAPTCHA
Zadejte znaky z obrázku

Novinky do emailu

Chcete, aby Vám nic neuniklo? Zaregistrujte prosím váš email a 1x týdně obdržíte kompletní seznam novinek ze serveru.

Přihlášení