Dietní brambory v alobalu s jogurtovým přelivem
Víte jak na brambory, aby v nich zůstaly všechny tělu prospěšné látky? Ponechat slupku a do trouby s nimi.
Brambory jsou pravděpodobně hned po pečivu naší nejoblíbenější přílohou. V zájmu naší štíhlé linie si z nich však uděláme jídlo hlavní a ještě k tomu výborné.Brambory jsou pravděpodobně hned po pečivu naší nejoblíbenější přílohou. V zájmu naší štíhlé linie si z nich však uděláme jídlo hlavní a ještě k tomu výborné.
Suroviny:
- 8 velkých brambor
- 6 vajec
- svazek naťové cibulky
- 1 kelímek jogurtu
- sůl
- bílý pepř
- trocha worcesterové omáčky
Postup:
Brambory omyjeme, zabalíme po jedné do alobalu a pečeme na 200 °C necelou hodinu v troubě.
Vejce uvaříme natvrdo, cibulku nakrájíme na jemné kroužky.
Jogurt ochutíme solí, pepřem a worcesterem.
Oloupaná vejce nakrájíme a spolu s cibulkou přidáme do jogurtu.
Upečené brambor rozřízneme, přelijeme směsí a podáváme.
Přejeme dobré chutnání.
Komentáře
Poslat nový komentář