Celerové placičky
Celer je využíván v mnoha zdravotně prospěšných dietách. Věděli jste, že i na hubnutí?
Celerové placičky z biopotravin sypané strouhaným sýrem se budou jen rozplývat na jazyku.Biopotraviny jsou produktem ekologického zemědělství, což je hospodaření s kladným vztahem ke zvířatům, půdě, rostlinám a přírodě bez používání umělých hnojiv, chemických přípravků, postřiků, hormonů a umělých látek, což umožní produkci vysoce hodnotných a kvalitních potravin. Na počátku ekologického hospodaření stojí zdravá půda, které se dosahuje organickým hnojením, různorodými osevními postupy, šetrným zpracováním, hnojením půdy nikoliv rostlin, střídáním plodin na poli, mechanickém odstraňování plevele. Na dodržování zásad ekologického zemědělství dohlíží nevládní organizace KEZ- Kontrola ekologického zemědělství. Certifikované biopotraviny jsou označené grafickým znakem BIO (případně jeho schválenými modifikacemi) s nápisem “Produkt ekologického zemědělství”, což zaručuje, že produkty byly kontrolovány od výrobce až ke spotřebiteli.
Ingredience:
2 hrnky špaldových vloček
půlka celeru
hrnek vody
1 vejce
pepř
sůl
olivový olej
strouhaný sýr
Návod k přípravě:
Špaldové (nebo ovesné či žitné) vločky promícháme s vodou, solí a pepřem a necháme asi hodinu nasáknout.
Pak přidáme nastrouhaný celer, vejce, petrželku a z těsta tvoříme placičky.
Potřeme je olejem a upečeme v troubě (obracíme je). Před koncem pečení posypeme strouhaným sýrem a necháme ho rozpustit.
Dobrou chuť!
Komentáře
Jak dlou péct a na kolik
Nemáte uvedené kolik minut to péct,peču to už půl hodiny nechce se mi to odlepit,mam to na pečícim papíru.
Poslat nový komentář